„DPS kočio status opštine za Petnjicu“

#DemokratePetnjica

DPS je 10 godina bio kočničar procesa koji je trebao da Petnjicu dovede do statusa opštine, samo da bi sačuvao vlast u Beranama, kazao je nosilac liste Demokrata na lokalnim izborima u toj opštini Albin Ćeman.

.

„Dakle, zbog vlasti ste žrtvovali Petnjicu, isto kao što zbog svojih prljavih materijalnih interesa svih ovih decenija žrtvujete građane Crne Gore. Treba da znate da sve ono što Petnjičani imaju, stvorili su sa svojih 10 prstiju, jer su radni i vrijedni i sposobni, a sigurno neće dozvoliti da budu dovedeni na nivo robova, kafe-kuvarica i sluga na dvorovima Đukanovića, Markovića, Marovića i Barovića“, rekao je Ćeman.

On je kazao da se ne stude bijelih košulja i crvenih kravata, ali da bi DPS trebao da se stidi od Bihoraca , „jer ste isti vi iz DPS-a koji ih tobože branite od nas nosili crvene beretke i kokarde“.

„Dakle, da bude svima jasno – mi košulje i kravate, a vi Šešeljeve kokarde. Pa ste sa istim tim kokardama na čelu, pod komandom Šešelja jurišali na Dubrovnik, pa iz Drubrovnika direktno u Bukovicu i Herceg Novi, gdje ste Bošnjake, među kojima su bili i Bihorci, poslali u ruke dželatu“, saopštio je Ćeman.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!