DPS Petnjica: Ne možete Petnjičanima podmetnuti osnivače Sedmog bataljona

#Politika #AleksaBečić #AleksaŽunjić #Demokrate #Petnjica

img_0233.jpg

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Petnjica, smatraju da su u Petnjici Demokrate pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori.

“I tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama””, saopštili su iz DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da se kasno družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine.

“To su isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca. Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon”, istakli su iz DPS-a.

Iz DPS-a kažu da Bečićeve i Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta.

“Ne može se u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona, makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju. A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza”, rekli su iz DPS-a.

Ža.B.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!