DPS povampiruje strašila

#Sdp

Reći za sebe da ste bili „nepokolebljivi čuvar multietničkog i multivjerskog sklada u Crnoj Gori“ je gore nego kada bi vaš idelog i šef kriminalne grupe, Svetozar Marović, rekao da je uvijek bio nepokolebljivi čuvar budvanske imovine, navodi se u odgovoru SDP-a, upućenom DPS.

„Ogavna je ta vaša potreba za tako beskrupuloznom laži gdje sebe predstavljate zaštitnicima onih koje ste progonili. Ta bezočna laž vrijeđa ponovo žrtve vaše politike. Vrijeđa Bošnjake koje ste hapsili, mučili i ubijali, vrijeđa antiratne aktiviste koje ste tukli zbog čuvanja obraza Crnoj Gori, vrijeđa porodice 164 momka koji su stradali na Dubrovniku“, saopštio je SDP.

DPS-u su poručili da su bili Miloševićevi poslušnici, „kao što su četnici bili nacistički“.

„Otuda valjda potreba da četnike proglašavate počasnim građanima. Sličan se sličnom raduje! Kada slušaju o tadašnjem vašem ‘ratu za mir’ i današnjoj ‘patriotskoj krađi’ one koji su tada bježali od noža, a danas od pohare uhvati depresija“, saopštio je SDP.

Istakli su da DPS danas, kada iza njihove politike ostaje pustoš, „povampiruje strašila“.

„Jer vam je to jedina odbrana. Da ne bi pričali o prevari povodom naknada za majke, o povećanju PDV-a, povećanju akciza, da ne pričamo o činjenici da se članovima kriminalne grupe iz DPS-a i dalje omogućava da ne služe kazne i da se rugaju pravdi. Vi po selima nalazite ratne drugove iz devedestih da ponovo destabilizujete Crnu Goru. Zabavljate građane lažnom dilemom jesu li neki među vama veći lopovi ili neki od njih izdajnici? Nema ništa dobro, ni kod lopova ni kod izdajnika. To što smo podržali vaš otklon od politike rata ne znači da smo vam oprostili nepočinstva. I tada smo znali da vas je viša sila natjerala da napravite otklon, i da je vaša jedina zastava gusarska, a jedina ideologija novac“, istakao je SDP.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!