Država će ponovo ući u svoj Novi

#CrnogorskaPartija #IzboriUHercegNovom2017.

Sada već sigurno dobrim izbornim rezultatom Crnogorske, država Crna Gora ulazi kroz širom otvorena vrata u svoj Herceg Novi, poručili su iz Crnogorske partije.

Kandidatkinja za odbornicu, Tamara Radojičić

„Nekada davno Crna Gora se vjenčala sa morem u Baru, a ovoga maja njen Herceg Novi zauvijek postaje jedan od njenih najvrjednijih bisera“, navodi se u saopštenju Crnogorske partije.

Iz te partije ocjenjuju da su pune dvije i po decenije sve stranke u Novskom parlamentu držale taj grad vještački odvojen od svoje matične države.

„Mjera tog prkosa i politikanstva neminovno je vodila stagnaciji i propadanju našeg grada. Takvom zluradom politikom su uspjeli od našeg Herceg Novog, kao turističkog i kulturnog dragulja one velike Jugoslavije, napraviti slijepo crijevo Crne Gore“, ocijenili su iz te partije.

Oni poručuju da se ovim izborima zauvijek stavlja tačka na izolaciju Novog i otvara se kako navode, novo poglavlje njegovog sveukupnog preporoda u kojem taj grad žele izgrađivati kao turističku i kulturnu metropolu Crne Gore.

„Herceg Novi ima dovoljno svojih građana koji vole i poštuju svoju državu Crnu Goru i koji više nikada neće dozvoliti da se od Herceg Novoga pravi tuđa ili ničija zemlja. Umjesto dosadašnje izolacionističke politike, Crnogorska će uz pomoć građana Herceg Novog, izgrađivati naš grad za ponos svim našim sugrađanima i našoj Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju.

Iz Crnogorske poručuju da će biti najveći kritičari „dosadašnjeg maćehinskog odnosa države“ prema tom gradu, i uvjereni su da će ta vremena, kako navode, zauvijek ostati iza nas.

Izvor: Radio Televizija Crne GoreŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!