„Hapšenje Sjekloće tempirano pred izbore“

#DemokratskaCrnaGora

Hapšenje boksera Nikole Sjekloće, koje se u pojedinim medijima povezivalo s Demokratama, i njegovo puštanje nakon saslušanja je pripremano od strane DPS i tempirano pred lokalne izbore, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

(foto: rtcg.me)

„Današnji događaji potvrda su i panike koja je uhvatila najveću organizovanu grupu u Crnoj Gori i šire. Potpuno su izgubili kompas, pa ovako providno koriste policiju kao produženu ruku partijske mašinerije, jer je više nego očigledno da je hapšenje tempirano pred lokalne izbore, a u svijetlu činjenice da ih čeka nokaut od Demokrata. I nije im se čuditi – sve su nam prekopali i prevrnuli da nam nešto nađu, pa kad nisu uspjeli ama baš ništa, prave ovakve predstave za javnost“, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su kazali da je „bezobrazluk DPS-a prevršio svaku mjeru“.

„Prije nego što pomenete Sjekloću, naročito što se govori o momku iz Budve, prvo se sjetite vaših uzornih Budvana, koji su ili u zatvoru ili u bjekstvu. Izvinjavamo se Nikoli ovim putem što ga i za potrebe poređenja stavljamo u istu rečenicu sa `dičnim`“, kazale su Demokrate.

Oni su ponovili da su spremni da ugase partiju ako se dokaže da je i jedan jedini funcioner Demokratske Crne Gore vršio kriminalne radnje.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!