„Imitirate nekadašnjeg idola Kneževića“

#DpsBudva

Koliko god se divio svom tvorcu Milanu Kneževiću, predsjednik Demokrata Aleksa Bečić mora napustiti njegov koncept govora, jer predstavlja samo lošu kopiju ionako užasnog originala, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Foto: DPS

Podsjetimo, nakon što je

„Gospodo Demagozi, koliko god u životu se neko trudio da bude nešto što nije, prije ili kasnije iz njega ispliva ono što on zaista jeste.

U vašem slučaju to se ogleda u činjenici da koliko god pokušavali da se pokažete i obmanete građane kao perspektivna euroorjentisana politička grupacija, ovim saopštenjem ste se još jednom, po ko zna koji put, vratili u šinjel iz kojeg ste nastali. Vi ste ipak samo jedna mala grupa nacionalista iz Peđinog SNP-a, koja je sve činila da zatre ime Crne Gore 2006, a koja do današnjeg dana pokušava da imitira svog davnašnjeg šefa Milana Kneževića. Kilo voća i tetrapak soka, naredbe iz Dubaia, braća Dalton i crna kutija prepoznatljiv su rukopis vašeg idejnog vođe. Ili je „vaš Aleksa“ zaboravio kako je nekada sa strahopoštovanjem stajao pored Kneževića strasno kličući Srđanu Miliću, čiju je partiju kasnije pocijepao i izdao. Bečića, ipak, na samom kraju podsjećamo na dvije stvari:

1) koliko god se divio svom tvorcu Kneževiću, mora napustiti njegov koncept govora, jer predstavlja samo lošu kopiju ionako užasnog originala i

2) koncept oceubistva se uvijek vraća kao bumerang, od čega Aleksa već uveliko strahuje. Doduše, opravdano, jer dobro zna šta o njemu misle i govore Krapović i Šepelj i ostala družina Alekse Žunjića“, saopštio je DPS Budva.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!