Industrija da bude okosnica Nikšića

#AndrijaPopović

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Dan Opštine Nikšić 18.septembar, istakavši da industrijski napredak mora biti okosnica daljeg razvoja tog grada.

(foto: lpcg.me)

„Ovaj dan podsjeća nas na istinsku veličinu Nikšića i pregalaštvo i sposobnost njegovih ljudi. U borbama za oslobođenje grada od okupatora učestvovalo je 11.000 boraca iz Nišića a njih 45 bili su narodni heroji. Protiv mnogostruko veće sile, hrabro su istupili i okitili sebe slavom a svoj grad i narod slobodom i napretkom“, rekao je Popović.

On je kazao da je najvažnija misija jačanje kapaciteta postojeće industrije, uvezivanje sa inostranim tržištima i jačanje diretnih stranih investicija.

„Ohrabrivanjem preduzetničkog duha i pokretanja malih poslova, porodičnih biznisa i ulaganjem u inovacije i tehnološki razvoj zaokružiće proces stvaranja zdravog poslovnog ambijenta i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života svih građana i građanki. Želim da potvrdim da će liberali uvijek biti saveznik Nikšiću na tom putu ka cilju koji jeste bolji kvalitet života, lična i porodična sreća za sve“, naglasio je Popović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!