Kotorska vlast ne brine o građanima

Liberalna partija saopštila je da kotorska vlast ne brine o opštoj koristi, svako gleda sopstveni interes, kupuju glasove za naredne izbore, novcem građana i da zbog svega toga ispaštaju isključivo građani.

(Foto: lpcg.me)Foto: (Foto: lpcg.me)

„Kao da građanima Kotora nije dovoljno opterećenje što izdržavaju svoje kadrove već im je opštinska vlast nametnula da izdržavaju i kadrove iz drugih opština,“ navodi Liberalna partija u saopštenju.

„U cilju racionalizacije isplaćena su značajna sredstva za otpremine službenicima i namještenicima. Očekivano je da će se smanjiti broj zaposlenih u opštini, ali na iznenađenje do toga nije došlo. Zaboraviše obećanja data u predizbornoj kampanji. Opšte interese podrediše ličnim. Kako drukčije protumačiti činjenicu da nije okaončana XVI sjednica skupštine započeta u maju,“ navode oni.

„Nezadovoljni kontinuitetom vladajuće koalicije (SDP) zbog gubljenja upravljačke funkcije u Luci Kotor opstruirao je rad Skupštine. Nakon što je SDP odobrovoljen iskrsnu novi problem sa drugim konstituentom, Demokratskim frontom. Nadu da će zaraditi znatna sredstva od deponovanja građevinskoga materijala srušenog hotela Fjord osujetili su koalicioni partneri. Svi žele dio tog kolača. Kada će se dogovoriti oko raspodjele pitanje je? Novac je u pitanju i to ne ide lako. I tako upravljačke funkcije i raspodjela zarade bačiše u zaborav održavanje započete sjednice skupštine Opštine. Da se zna, većinu koalicione vlasti čine srpske partije, kao i u Budvi, Herceg-Novom i Beranama pa ako je vjerovati Patrijarhu SPC, a kakvi bi bili vjernici ako ne bi vjerovali patrijarhu koji govori istinu i samo istinu, može se zaključiti da srbima u NDH i nije bilo tako loše kao što se priča, ako je bilo bolje no u Crnoj Gori đe u znatan broj opština vrše vlast,“ navodi se u saopštenju LPCG.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar