Kriza u SNP-u: Sjednica GO još nije počela

#Politika #VladimirJoković

be4535ef7eae976a2bbf660186b5c81b-1000x555.jpg

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije SNP na kojoj bi trebalo da bude izabrano rukovodstvo stranke zakazana za 16 sati još nije počela.

Više od 60 članova GO nije se pojavilo na sjednici zbog čega ona, za sada, po svemu sudeći nema ni kvoruma da se održi.

Međutim, lider partije Vladimir Joković ocijenio je ranije da je stanje u SNP-u redovno.

“Nadam se da će sve biti u redu, da neće biti nikakvih nejasnoća i sukoba. Partija mora da ide naprijed i svi smo svjesni toga i svaka opstrukcija ne bi bila dobra za partiju u ovom trenutku“, poručio je ranije Joković.

On je ranije za Pobjedu kazao i da SNP nema drugog problema u izboru potpredsjednika osim kako od toliko dobrih, kvalitetnih i prepoznatljivih kadrova izabrati najbolje.

<<<Joković: Nemamo problema u izboru potpredsjednika<<<

Pobjeda je ranije objavila da će među kandidatima za pet potpredsjednika biti prvi čovjek Berana Dragoslav Sćekić i članica Glavnog odbora Snežana Jonica.

Prema informacijama Pobjede, Joković će za potpredsjednike predložiti bivšeg potpredsjednika Veselina Bakića, kao i predsjednika opštine Pljevlja Miloja Pupovića, zatim predsjednika odbora glavnog grada Dragana Ivanovića. Predsjednica hercegnovskog odbora Danijela Đurović takođe se kotira kao kandidatkinja za potpredsjednicu partije.

Prema izvorima iz SNP-a, ukoliko neko od pet kandidata eventualno ne prihvati kandidaturu, u igri za potpredsjednićku funkciju biće predsjednik opštinskog odbora Budva Veselin Marković.

Uskoro opširnije…

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!