Marketinška ćakulanja i totalna konfuzija opozicije

#Politika #NikolaGegaj #Opozicija #Socijaldemokrate

23548475_1841576222537524_1128789640_n-1.jpg

Funkcioner Demokratske partije socijalista Nikola Gegaj kaže da u redovima “takozvane građanske opozicije” vlada totalna konfuzija. Tvrdi da je to dokazao i jučerašnji sastanak lidera SNP-a, SDP-a, Demosa, Demokrata i URE. Sa njim su saglasni i u SD-u koji su za CdM sastanak opozicije nazvali marketinškim ćekulanjem.

<<<Opozicija složna oko parlamentarnih izbora, ne i predsjedničkog kandidata<<<

Stiče se utisak, kaže Gegaj, da ne postoji nijedna tema oko koje se mogu saglasiti.

“I mogu zamisliti kako bi sve funksionisalo u Crnoj Gori da su oni kojim slučajem na vlasti”, poručuje Gegaj u izjavi za CdM.

Nikola Gegaj

Naš sagovornik se osvrnuo i na to što je tokom jučerašnjeg sastanka više puta ponovljena teza da opozicija traži ponavljanje izbora.

“Zahtjev takozvane građanske opozicije da se ponove izbori nema utemeljenje. Očigledno je da oni ne žele da razumiju da su izbori održani prošle godine, i da su završeni u skladu sa zakonom, bez ikakvih značajnih nepravilnosti koje bi dovele u sumnju njihov reultat. To su potvrdile sve međunarodne organizacije koje su pratile izbore, ali i međunarodne adrese koje su priznale rezultat izbora. Uostalom, ne možemo svake godine organizovati izbore kako bi dočekali da opozicija pobjedi”, jasan je funkcioner DPS-a.

Što se tiče bojkota, Gegaj kaže da se bojkot opozicije pokazao neuspješnim i da je to totalni promašaj.

“Bojkot više ne postoji jer većina opozicionih poslanika prisustvuje sjednicama Parlamenta”, zaključio je naš sgovornik.

Socijaldemokrate Ivana Brajovića poručuju da ne žele previše da komentarišu ova, kako ih nazivaju, marketinška ćakulanja opozicione petorke, gdje je najvažnija i praktično jedina konkretna vijest ona koja otkriva u prostorijama koje partije se odigrala još jedna epizoda vesele petorke.

“Kao što vidite, kako vrijeme prolazi, javnost zaključuje da jedino ono oko čega se slažu je da nastave sa uzimanjem plata i raznih ostalih naknada od parlamenta za nedolazak na posao”, poručuju iz SD-a.

Miraš Dušević

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!