Milačić: Ovo je cirkus, prema aplikaciji DIK-a ni rođeni otac me nije podržao!

Predsjednik Prave Crne Gore i kandidat za predsjednika Marko Milačić kazao je da je neustavna odluka Državne izborne komisije da napravi softversku aplikaciju za provjeru potpisa.

Milačić: Ovo je cirkus, prema aplikaciji DIK-a ni rođeni otac me nije podržao!
„Ovaj cirkus i skandal sa aferom potpisi se nastavljaju. Pregledali smo potpise i utvrdili da se 70 potpisa naših simpatizera ne nalazi u bazi podataka DIK-a. Najeklatantniji primjer je moj otac, koji me među prvim podržao, a nema ga u aplikaciji DIK-a“, rekao je Milačić.

Ovo je, kako kaže Milačić, nastavak afere snimak samo u novom softverskom obliku.

„Lako je svakom poslodavcu da ukuca podatke svojih zaposlenih i pogleda ko je koga podržao, što otvara mogućnost ucjena. Zovu me ljudi koji su podržali moju kandidaturu i govore kako su izloženi šikani. Ovo je predizborni puč režima i DIK-a podržan od strane jedne NVO“, rekao je Milačić.

On je kazao da se već obratio OEBS-u i da će se naći sa predstavicima te organizacije.

Milačić se zapitao „ko finansira CDT koja pomaže u manipulacijama i saučesnik je DIK-a i režima“.

„Njih finansiraju britanska ambasada, fondacija Rokfeler, ambasada SAD, isti oni koji sprovode moderni kolonijalizam protiv koga se ja borim“, kazao je Milačić.

Prije obraćanja ispred sjedišta DIK-a, Milačić je ironično zapitao novinare „da nisu provjeravli da li je njegovu kandidaturu podržao Milo Đukanović“.

„To bi mu bio najpametniji potez u karijeri jer se stvari brzo mijenjaju“, rekao je Milačić.

Izvor: Standard

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!