„Nijesmo mi politički subjekt u raspadanju“

#DemokrateBudva

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore poručio je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da se vara ako misli da će profitirati iz nečije rasprave.

Demokrate Budva:

„Sa preko 26% podrške crnogorskih građana, i još većom podrškom Budvana, nijesmo mi politički subjekt u raspadanju, kao vaš, da biste mogli kao strvinari da kružite iznad nas“, navodi se u reagovanju Demokrata na

Demokrate su kazale da je centrala DPS-a u Podgorici zadala članovima odbora u Budvi „da napišu par nebuloza kako bi pokazali da se još bartgaju, misleći da su našli pukotinu kroz koju bi mogli da se opet provuku do vlasti“.

„Znaju građani Budve šta su braća Dalton dala Budvi, a šta uzela od nje i građana – dali ništa, uzeli sve. I to, naravno, protivpravno. I to dokazano protivpravno. Pa su još sve i priznali. I onda, moralni čistunci, koji jednu ruku drže na srcu, a drugu u džepu, i to tuđem, imaju smjelosti da se uopšte pojave na svijetlo dana“, navodi se u saopštenju Demokrata.

Ocijenili su da je to „nečuveno, licemjerno, tragično i mizerno, kako samo oni umiju“.

„Moramo da pitamo predstavnike kriminalno-mafijaške organizacije, koja je sijala podjele gdje god je stigla – jesu li vam svi milioni na sigurnom? I oćete li ići da posjetite Miomira Mugošu, tamo gdje ćete svi vi koji ste radili protivno zakonu. Mislio je i Sveto da će moći da uživa u svojim milionima i nekretninama, mislio je i Mugoša da će lagano da izdaje stanove po Podgorici i da ubira plodove svoga „rada“ u malverzacijama oko Carina. I Milo misli da će iz Dubaija da direktoruje prvim, drugim, petim bankama, a Duško da šefuje klanom koji nosi naziv po imenu grada iz kojeg je za vrijek vjekova. Ne biva to tako. I najveći razbojnici uvijek završe tamo gdje im je mjesto“, piše u saopštenju.

Poručili su da je žalosno da još uvijek ima makar i jedna jedina osoba koja radi po uputstvima OO DPS-a u Budvi „i njihovih šefova sa državnog nivoa“.

„No, ovakva nemušta saopštenja, kojima pokušavaju da povuku znak jednakosti između opozicione uprave koja je stabilizovala Budvu i DPS uprave koja je poharala Budvu, jedino je što im ostaje“, navele su Demokrate.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!