„Očajnički jadikujete nad svojom sudbinom“

#DemokratskaCrnaGora

Braća Dalton ne odustaju od svojih nemuštih pisanija, očajnički jadikujući nad svojom sudbinom i javno pokazujući slabost usljed sve vidljivijeg kraja, poručile su budvanske Demokrate odgovarajući na odgovor DPS-a.

.

U saopštenju ove partije navodi se kako „grupica Šešeljevih nacionalista koja je žarila i palila Dubrovnikom, pokušava lijepiti svoju ratnohuškačku terminologiju, ljudima koji su bili u ranom djetinjistvu, kada su oni podešavali nišanske sprave, minirali naselja i čitave gradove“.

Poručuju, kako kažu, DPS-u i njihovom „idejnom tvorcu Šešelju“ – dalje ruke od manjina, dalje ruke od poštenog naroda, dalje ruke od Crne Gore.

„Vi ste gospodo is Organizovane kriminalne grupe samo presvukli maskirne uniforme i vratili se sa ratnih žarišta u lopovskim čarapama da pljačkate narod Crne Gore. Ali pored Sveta, vašeg učitelja, danas jedan po jedan gradonačelnik iz vaših redova dobija novo boravište, iza rešetaka. Morate da prihvatite činjenicu da ste gotovi, da ste uhvaćeni u prevarama i pljačkama i sada morate da odgovarate“, navode Demokrate.

Oni poručuju da će Crna Gora dokazati da je pravna država izričući osuđujuće presude onima koji su je opljačkali i uništili.

„Razumijemo da vaša saopštenja ovih dana nastaju u atmosferi zemljotresa i opšte panike na dvoru, ali svojim kukavičlukom i pokušajima podvala, potvrđujete da zaista niste politička, več organizovane kriminalnom grupa“, zaključuju Demokrate u današnjoj razmjeni saopštenja sa budvanskim DPS-om.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!