„Odbjegli“ funkcioneri da vrate mandat

#NovaSrpskaDemokratija

Iza prelazaka funkcionera i aktivista Demokratskog fronta (DF) u Demokratsku Crnu Goru stoji politička korupcija i trgovina u režiji predsjednika Demokratske Crne Gore, Alekse Bečića, ocijenjeno je iz Nove srpske demokratije.

Iza prelazaka funkcionera i aktivista Demokratskog fronta u Demokratsku Crnu Goru stoji politička korupcija: Lider Nove Mandić (Foto: rtcg.me)

Iz Nove su reagovali na izjavu bivšeg odbornika DF-a iz Pljevalja, Nikole Rovčanina, da će zajedno sa preko 100 aktvista i funkcionera preći u stranku Alekse Bečića.

„Pozivamo Nikolu Rovčanina, koji je napustio Novu srpsku demokratiju i DF, izdajući njen program tako što se obezbijedio i zbrinuo kod novih partnera Alekse, Moma, Dženana, Nevena i Štjefana, da vrati odbornički mandat stranci. Mladi DF-a u Pljevljima s nestrpljenjem čekaju da vide crvene kravate koje će Bečić okačiti Nikoli Rovčaninu i drugim Preletačevićima iz Pljevalja. Ocijenićemo brzinu i rad nogu dok budu raznosili čokoladice i sličice sa likom svog novog lidera po Pljevljima“, navodi se u reagovanju, prenijela je Pobjeda.

U Novoj navode da očigledno „nijesmo tako dobro društvo za Rovčanina poput novih drugara koji su kao i on ostaliu manjini u ranijim strankama gdje su pravili vlastite političke karijere da bi se onda okupili u novoj firmi“.

„Tamo postoje drugi kriterijumi na osnovu kojih se napreduje u stranci. Svakako da raniji radovi Nikole Rovčanina, i to oni sa početka političkog angažmana kada se bio snažno ‘priheftao’ uz nekadašnjeg direktora, hvaleći njegove političke rezone i ljudske kvalitete mogu zna- čajno pomoći njegovom novom pozicioniranju. Što se tiče mladih Nove srpske demokratije iz Pljevalja, mi nemamo nikakve dileme da se iza ovoga transfera krije najobičnija politička korupcija i konkretna trgovina, čemu je sklon Aleksa Bečić i ostali iz Demokrata“, navodi se u reagovanju Nove.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!