„Ојачани у Рожајама изборићемо промјене“

Одбор Грађанског покрета УРА у Рожајама јуче је на редовној сједници проширио свој састав и сада ће са већом снагом и енергијом грађанима Рожаја стратегијски понудити рјешења и промјене, саопштили су из те партије.

.

„У превртљивом времену политичких дешавања на политичкој сцени Рожаја, када је синоним за правду и истину код многих политичких субјеката почео губити на значају, рожајска УРА биљежи задивљујуће резултате повјерења и препознавања по правим вриједностима код многих грађана“, истичу они.

Кажу да је већина грађана Рожаја препознала рушитељско дјеловање ДПС-а, који је град уништио на свим пољима друштвеног дјеловања.

Додају да након власти ДПС-а у том граду, грађани на исти начин перципирају и Бошњачку странку, или како се у народу модерно зову зелени ДПС, а која је непотизмом, уцјенама и застрашивањима наставила праксу своје испоставе и матице ДПС-а.

„УРА је у Рожајама препозната странка која се бори за права грађана, странка која се бори за будућност овог града, егзистенцију достојног човјека али прије свега странка која не зна за подјеле међу грађанима. Уз помоћ интелектуалаца овог поднебља, који су одлучили да узму учешћа у заштити и одбрани свог града од несавјесног политичког уништавања, спремни смо да својим визионарским и стратегијским дјеловањем дамо допринос да се очува Рожаје од економског уништавања и расељавања становништва“, наглашавају у рожајском одбору Уре.

Они су позвали све грађане Рожаја да уједињено стану у одбрану уништавања њиховог града, јер како тврде, они који су почели уништавати Рожаје, они који су рушили његову будућност, и данас су ту као апсолутни носиоци права на будућност Рожаја.

Сједници одбора УРА у Рожајама јуче је присуствовао и предсједник те странке Дритан Абазовић који је истакао се радује због нових чланова одобра, прије свега младих људи који препознају покрет УРА као странку која ће донијети просперитет и промјене, како у Рожајама тако и у цијелој Црној Гори. Младе је позвао да остану у својој земљи и поручио им да ће они бити ти који ће ускоро градити будућност ове земље „а стару гарнитуру корумпираних и лоших политичара послати у прошлост“.

Сједници у Рожајама поред предсједника Абазовића присуствовали су и члан Предсједништва Филип Аџић и генерални секретар Милета Радовановић, саопштили су из Грађанског покрета УРА.

Извор: Радио Телевизија Црне Горе

Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!