OO DPS Budva: Pitanje dana kada će se lokalna vlast raspasti

#Politika #Demokrate #DpsBudva

1200px-Budva_1-1000x555-1.jpg

Pukotine na brodu odlazeće vlasti u Budvi više ništa ne može da zakrpi, samo je pitanje dana kada će krenuti definitivno potonuće, a od takvog održavanja vlasti na silu jedinu štetu trpe grad i građani, kazali su iz DPS Budva.

Oni smatraju da su Demokrate dno dotakli odavno, prvo time što su prigrabile za sebe lokalnu pobjedu kompletne opozicije, potom obećavajući promjene do kojih je došlo samo u dijelu da posmjenjuju ranije funkcionere i instaliraju svoje rođake, kumove i prijatelje, a na kraju i „principijelnim“ prećutkivanjem skandala koji je napravio predsjednik SO Budva Đorđije Vujović, odajući počast četnicima i saradnicima okupatora.

Sve što je družina Alekse Žunjića učinila u Budvi za gotovo godinu dana vlasti, jeste sijanje mržnje među stanovnicima ovog grada, ucjene i ponižavanje svih onih koji su zaposleni u lokalnoj upravi, a neće i ne žele da razmišljaju kao Demagozi.

“Besprizorne uvrede koje već mjesecima javno razmjenjuju Demokrate i DF, najbolje svjedoče o karakteru vlasti u Budvi i otkrivaju uz kakve napore pokušavaju da zadrže funkcije, ne bi li obavili poslove za sebe i svoje bližnje”, smatra DPS Budva.

Poručuju da svaka vlast koja počiva na mržnji i sukobu, za rezultat može proizvesti samo ogromnu štetu za zajednicu, a to upravo pokazuje lokalna budvanska koalicija stanjem u kakvom se nalazi.

“Budvani više ne žele da gledaju horor film u režiji Demagoga i njihovih sporednih glumaca, već im treba funkcionalan lokalni servis, koji je sposoban da učini za njih više od asfalta u dvije ulice i privremene rasvjete za godinu dana”, poručuju na kraju.

M.B

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!