Opozicija kod ambasadora EU

#Opozicija #DelegacijaEvropskeUnije

Delegacija Evropske unije (EU) u Crnoj Gori će naredne nedjelje organizovati sastanke lidera opozicije sa ambasadorima članica Unije, saznaju “Vijesti”.

Čelnici DF-a ispred Delegacije EU (foto arhiva)

Iz Delegacije su već poslali pozivnice liderima svih parlamentarnih opozicionih stranaka, a prvi razgovori sa ambasadorima počeće u ponedjeljak 18. septembra.

Prema informacijama “Vijesti” na sastanak sa ambasadorima članice EU pozvani su lideri Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić, Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, kao i lideri Demosa i Demokrata Miodrag Lekić i Aleksa Bečić. Na sastanak sa evropskim diplomatama pozvan je i predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, dok će Demokratski front (DF) predstavljati članovi predsjedništva Andrija Mandić, Milan Knežević, Nebojša Medojević i Janko Vučinić.

Iz Delegacije EU u Crnoj Gori “Vijestima” nije odgovoreno koji je povod za organizovanje sastanka sa opozicionim liderima, niti ko je tražio organizovanje razgovora.

Sagovornici “Vijesti” iz opozicije kazali su da će na sastanku pojasniti razloge bojkota parlamenta, i pojasniti da se politička kriza u Crnoj Gori može riješiti jedino raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora naredne godine.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!