Partija će odlučiti o Bečićevoj kandidaturi

#AleksaBečić #DemokratskaCrnaGora

Bečić: Blagovremeno ćemo donijeti odluku na organima partije i sa njom upoznati javnost (Foto: rtcg.me)
Bečić: Blagovremeno ćemo donijeti odluku na organima partije i sa njom upoznati javnost (Foto: rtcg.me)

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, saopštio je da će odluku o njegovoj kandidaturi na predsjedničkim izborima donijeti partijski organi.

„Nakon zaokruživanja izgradnje partijske infrastrukture, dobrog i precizno osmišljenog promišljanja našeg kreativnog tima, koji je u vodio sve pobjedničke kampanje, u kojima sam učestvovao kao nosilac izbornih lista na različim nivoima, blagovremeno ćemo donijeti odluku na organima partije i sa njom upoznati javnost“, rekao je Bečić na konferenciji za novinare.

On je kazao da u Demokratskoj Crnoj Gori smatraju da je rad formula uspjeha i da su u toj partiji usmjereni na terensku kampanju.

„Smatramo da je rad na terenu metod političke borbe koji je nedostajao i ključna formula uspjeha svih uspjeha koje su Demokrate postigle od svog osnivanja“, naveo je Bečić.

Kako je rekao, u Demokratskoj Crnoj Gori znaju kakva je „atmosfera na terenu“.

„Nama, saglasno tome, ne trebaju neka sporedna istraživnja ili bilo kakva istraživanja ili mišljenja bilo kog političkog subjekta, nama je dovoljno ono što sami osjećamo na terenu“, kazao je Bečić.

Upitan da prokomtariše najave Demokratskog fronta da ga neće podržati za predsjedničkog kandidata, Bečić je rekao da djelovanje lidera tog političkog pokreta nije u opsegu interesovanja Demokrata.

„Samim tim nemam potrebu, ni ja ni Demokrate da ponavljamo ono što smo više puta saopštili“, dodao je Bečić.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!