Pavićević: Odluke nelegitimne

#Snp #DanijelaPavićević

Nekadašnja potpredsjednica SNP-a Danijela Pavićević kaže, za Antenu M, da nije prisustvovala glasanju o izboru potpredsjednika stranke, jer je sjednicu napustila ranije, te kako kaže samim tim nije bilo kvoruma za njihov izbor.

Pavićević: Nije bilo kvoruma za izbor

„Smatram da potpredsjednici nijesu izabrani na način kako bi trebalo, nije se vršila prozivka, niti su svi učestvovali. Kvoruma nije bilo“, kaže Pavićević.

Upitana je li sjednici prisustvovao Nemanja Lalić, jer se po saznanjima Antene M on trenutno nalazi u Nikšiću a upisan je kao prisutan, Pavićević kaže da ga nije vidjela u sali, već da je vidjela samo njegovog oca.

„Mislim da još neko nije učestvovao, ali to mora da stoji u zapisniku, tačno koliko ih je bilo protiv a koliko za, te da li je bilo uzdržanih“- navodi ona.

Poručuje da odluka nije legitimna te kaže da će vidjeti kako će se prema tome sada odnijeti predsjednik stranke Vladimir Joković.

Kako saznaje ovaj radio, Lalić nije prisustvovao sjednici već samo njegov otac, koga su brojali kao dva glasa. Pokušali su da dobiju i komentar od njega ali im nije odgovorio na poziv.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!