Pešić tvrdi da je Bečić iskopirao Vučića

#Politika #AleksaBečić #NikolaPešić

15698060_591825104334636_8082033892073565087_n.jpg

Svojim novim video uratkom Aleksa Bečić je dokazao da ne samo što je falsifikator svoje biografije, već je i plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdi Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Iskopirao je ideju, scenario i scenografiju, a sve sa ciljem da nam objasni da je onaj stari Aleksa, koji je 2006. rekao svojoj drzavi -“NE”, onaj koji demonstrirao i od bijesa rušio jer je Crna Gora priznala Kosovo, onaj koji se slikao pored trobojke i sa njom barjačio, onaj koji je beranskog četnika grlio kao rođenog brata, zapravo – nepostojeći”, kazao je Pešić.

Odavno je, kaže, znao da u redovima marketinških stručnjaka Demokrata ima simpatizera DPS-a.

“Ali sada opravdano sumnjamo da se i neki naš funkcioner tamo infiltrirao. Samo tako možemo da razumijemo ovaj kontinuitet promašaja koji prate Aleksinu kampanju: od bizarnog spota “hipnotisani vođa”, preko sramnog glumatanja po Cetinju, do ovog najnovijeg inferiornog kopiranja političko- propagandnih spotova iz Srbije. Ipak, da ne pomisli neko da smo zluradi, i da nemamo razumijevanja za tuđe muke, priznajemo da se raznježimo svaki put kad pogledamo sliku bebe Alekse i pomislimo kako je kampanja nekome majka, a nekome – maćeha”, poručio je Pešić.

S.Đ.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!