„Raspišite parlamentarne izbore“

#DemokratskaCrneGore

Demokratska Crne Gore pozvala je DPS da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

.

Ranije danas je iz

“Ko bježi od izbora i ko se ponaša kao posljednja kukavica, to mogu da vide građani Crne Gore. Naš zahtjev o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora i dalje čeka, a vi uporno bježite i odlažete momenat vašeg potopa. Onoga trenutka kada ste shvatili da nema tih flomastera, selotejp traka i montaža koje vam mogu pomoći da izbjegnete politički potop, krenuli ste sa sa izvrtanjem teza”, poručuju Demokrate.

DPS pozivaju da raspiše parlamentarne izbore i, kako kažu „izađu na crtu“.

“Očigledno vas muči što smo vam na posljednjih sedam lokalnih izbora uzeli 4.816 glasova. Vi i dalje pokušavate od pada prikazati rast. Ali kada smo kod brojki da vas podsjetimo. U Kotoru ste na lokalnim izborima 2008. godine osvojili oko 40 odsto, 2012. godine 33 odsto, 2016. godine 32 odsto. Toliko o tome ko pada. Znamo da se uvukao strah pod kožu kada na stolovima ugledate izvještaje sa sve golim minusima i strelicama na dolje”, poručuju Demokrate.

Demokrate poručuju i da DPS u drugim opštinama nema više šta da traži.

“U Tuzima ste pali za 764 glasa, a u Budvi za 1377 glasova, u Herceg Novom ste imali 900 glasova manje, a u Kotoru 1000 glasova manje. Na Cetinju smo vas spustili za cijela tri mandata. Kotorani dobro vide razliku između nove vlasti i odgovorne uprave i one kojoj je lični interes njenih nosilaca uvijek bio ispred interesa građana. Nekad bilo, nikad više, na sreću svih Kotorana i Kotoranki”, zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!