Raste podrška Demokratama u HN

#Demokrate #IzboriUHercegNovom2017.

Šesti dan drugog prstena kampanje Demokrata „od vrata do vrata“ obiđeno je 387 domaćinstava i podrška koju očekuju na tim područjima iznosi više od 30 odsto, saopšteno je iz njihovog Opštonskog odbora.

Demokrate su saopštile pred lokalne izbore u Herceg Novom jača podrška.

Predsjednik, generalni sekretar i kandidat za gradonačelnika Novog sa liste „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele“ sa volonterima Demokrata posjetili su veliki broj domaćinstava na područjima Meljina, Kumbora i Zelenike.

“Ljudi sa područja Meljina naročito cijene to što je Demokratska Crna Gora kao svoj programski prioritet istakla rješavanje statusa Bolnice u Meljinama. Jasno je poručeno da Bolnica mora opstati, ne samo zbog stanovnika tog područja, već zbog zdravlja svih Novljanki i Novljana”, navodi se u saopštenju.

Građane sa područja Zelenike interesovalo je da li će nova vlast sa Demokratama na čelu sanirati i urediti dvorište Osnovne škole „Ilija Kišić“ u Zelenici.

“Od Demokrata dobili su obećanje da će se u sljedećem mandatu veoma raditi na poboljšanju uslova obrazovanja, na čemu vlast u kojoj učestvuju Demokrate već radi i u Budvi”, navodi se u saopštenju.

Građani sa područja Kumbora u razgovoru sa Bečićem istakli su potrebu za kapelom na ovom području, kao i za rješavanjem problema nedostajućih trotoara i osvjetljenja.

“Novljani cijene napore Demokrata da se bave konkretnim problemima običnog čovjeka u Herceg Novom, navodeći da su siti podjela na kojima su insistirale dosadašnje vlasti, jer nisu mogle da ponude konkretna rješenja za njihove probleme. Bavljenje konkretnim problemima dokazana je formula uspjeha Demokrata i ono što će determinisati naš izvanredan rezultat i na predstojećim izborima”, zaključile su Demokrate u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!