Riješićemo problem vodosnabdijevanja na CT

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#SdpCetinje

Kandidatkinja za odbornicu SDP- na cetinjskim izborima Vesna Tomanović kazala je da će jedan od prvih zadataka te partije po preuzimanju vlasti biti rješavanje problema vodosnabdijevanja i obezbjeđivanje trajnog snabdijevanja grada vodom tokom svih 24 sata i 365 dana u godini.

.

Kako je kazala, zajedno sa građanima na javnim raspravama određivaće prioritete šta će se, gdje i kada raditi, „a ne kao do sada tajno u kabinetima bahatih vlastodržaca“.

„U tenderskim komisijama će biti uvijek biti predstavnici građana koje oni delegiraju. SDP može da učini da ovaj grad oživi. Biće urađena infrastruktura u naseljima, novi parking prostori, javna rasvjeta, zelene površine i dječija igrališta. Takođe, biće rekonstruisana oba gradska parka a biće postavljeni i sadržaji potrebni za odmor i rekreaciju građana. Uz to, posebno će se razvijati seoska infrastruktura kako bi domaćini na selu imali sve što je potrebno za poljoprivrednu proizvodnju i normalan život“, saopštila je Tomanović.

Pročitajte još:   Brajović: Držimo se svoje nadležnosti

Ona je naglasila da će zaokruživanjem gradske infrastrukture do punog izražaja će doći planovi vezani za Garantni fond Prijestonice, „jer bez infrastrukture nema ni kvalitetnih projekata i oživljavanja ekonomije Cetinja“.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Ostavite komentar