Riješićemo problem vodosnabdijevanja na CT

#SdpCetinje

Kandidatkinja za odbornicu SDP- na cetinjskim izborima Vesna Tomanović kazala je da će jedan od prvih zadataka te partije po preuzimanju vlasti biti rješavanje problema vodosnabdijevanja i obezbjeđivanje trajnog snabdijevanja grada vodom tokom svih 24 sata i 365 dana u godini.

.

Kako je kazala, zajedno sa građanima na javnim raspravama određivaće prioritete šta će se, gdje i kada raditi, „a ne kao do sada tajno u kabinetima bahatih vlastodržaca“.

„U tenderskim komisijama će biti uvijek biti predstavnici građana koje oni delegiraju. SDP može da učini da ovaj grad oživi. Biće urađena infrastruktura u naseljima, novi parking prostori, javna rasvjeta, zelene površine i dječija igrališta. Takođe, biće rekonstruisana oba gradska parka a biće postavljeni i sadržaji potrebni za odmor i rekreaciju građana. Uz to, posebno će se razvijati seoska infrastruktura kako bi domaćini na selu imali sve što je potrebno za poljoprivrednu proizvodnju i normalan život“, saopštila je Tomanović.

Ona je naglasila da će zaokruživanjem gradske infrastrukture do punog izražaja će doći planovi vezani za Garantni fond Prijestonice, „jer bez infrastrukture nema ni kvalitetnih projekata i oživljavanja ekonomije Cetinja“.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!