Šaranović poručio Pešiću da su u DPS-u najveći falsifikatori

#Politika #Demokrate #NikolaPešić

Danilo-Šaranović.jpg

Predsjednik mladih Demokrata Danilo Šaranović poručio je da su upravo u DPS-u najveći falsifikatori i plagijatori, nakon što je lider Savjeta mladih DPS Nikola Pešić kazao da je svojim novim video spotom Aleksa Bečić plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

<<<Pešić tvrdi da je Bečić iskopirao Vučića<<<

“I opet ‘lopov na ulici viče držite lopova’. Pešiću, kako je Vlahovićkoj u Rimu? Plašimo se da će tamo teško odoljeti zapisima od prije nekoliko hiljada godina. Da možda Rakočević, u međuvremenu, nije naučio da nije lijepo krasti intelektualnu svojinu? Jesu li kurikularni programi osvanuli sa makar jednom rečenicom koja nije doslovce prepisana od susjeda? I, na kraju, kad već pominjete Vučića, da li Cetinje pobjeđuje ili pobeđuje”, pita se Šaranović.

On poručuje da je u nekoliko sekundi spot sublimirao sve vaše laži, konvertitstva, perfidije i malicioznosti duge trideset godina.

“Obesmislio je vaše aktuelno političko djelovanje i sve vaše podmetačine i manipulacije. I upravo je to najveća satisfakcija u političkoj borbi – kada vaši najžešći politički protivnici svojim djelovanjem potvrđuju vaše stavove, predloge i upozorenja”, dodaje on.

Šaranović tvrdi da posljednja kritika njihovog spota koja je samo mali dio debelih tomova sabranih djela pamfletizma, pokazuje da su se u DPS prepoznali.

“I nije vam bilo teško. Nepogrešivo smo nacrtali rezultat vaših udbaških smicalica i scenarija, kojima se želi pokriti vaš neslavni politički put. U samo jednom minutu, sa fenomenalnom ekipom, prikazali smo komunističku ideologiju iz koje ste potekli, četničku u koju ste se konvertovali samo nekoliko godina posle, brato-svađalačku manipulaciju koju ste doveli do savršenstva, zarad vlasti i zbog ličnog interesa, sve do vaših predizbornih kriminalnih aktivnosti oličenih u selotejp lijepljenju, video i foto montažama, širenju laži o funkcionerima Demokrata, pokušavajući da nas predstavite onako kako bi vama najviše odgovaralo Ali, avaj, toliko ste kreativni da vas razobličismo u 64 sekunde”, dodaje Šaranović.

Navodi da DPS-u nije lako, jer znjau da je dovoljno da građani samo malo bolje naćule uši i čuju aktere prepirke u spotu, pa da im se, kako dodaje, pred očima stvore članovi DPS-ovskih šaptačkih divizija po kafanama i berbernicama ili statusi i fotomontaže na stranicama društvenih mreža koje, po riječima Šaranovića, uređuju ljudi od najvećeg povjerenja Pešićevog idola, Đukanovića.

“Sve ovo samo u jednom minutu i već kukate. Šta ćete da radite kada stvorimo politički ambijent da institucije mogu slobodno da rade svoj posao u skladu sa zakonom, pa sva vaša nepočinstva dođu pod udar pravde i zakona? Bolje da ste umjesto izmišljene fabrike čokolade, predložili otvaranje psihijatrijske bolnice – ako je suditi po vašem ideologu, biće sindroma depresije i anksioznosti od sudskih procesa”, zaključuje on.

A.G.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!