„SDP godinama minirao Zakon o Prijestonici“

#Cetinje #DpsCetinje #VukoPerišić

Član cetinjskog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Vuko Perišić, saopštio je da je Socijaldemokratska partija (SDP) godinama minirala Zakon o Prijestonici.

.

Perišić je reagovao na

„Čestitamo Socijaldemokratskoj partiji na tome što je glasala za prijedlog Zakona o Prijestonici. I što su vazda bili tu da podrže, čim smo poslali taj prijedlog njihovom predsjedniku Skupštine prije pet godina. Kako su samo gorjeli od ljubavi za Cetinjem. Ponešeni ljubavlju odmah su Zakon stavili na dnevni red. I digli ruke za njega. Nisu ga opstruirali. Jer su se borili za Cetinje do zadnjega atoma. A onda su se probudili iz snova u kojima su oni superheroji sa branika Cetinja“, naveo je Perišić u reagovanju.

On je kazao da je DPS stranka koja je opstruirala Zakon o Prijestonici godinama koliko je god mogla, da je minirala svako njegovo usvajanje, da nije digla ruku za njega, makar bi ćutali.

„Ne bismo pominjali taj Zakon. Minirali ste ga i skidali sa dnevnoga reda dok vam je moglo biti. Toliko ste dobra željeli Cetinju da ste bili protiv Zakona. Sad ste nebitni u vremenu i u prostoru ali vam to ne smeta da ismijavate taj Zakon“, istakao je Perišić.

On je poručio SDP-u da će grašani im 26. novembra opet pokazati što misle o tome.

„I poslije ovih izbora umjesto da optužite gradjane, razmislite da problem nije u vama. Ili je možda u vrhu vaše stranke koji je ignorisao Cetinjane i Cetinje onda kad mu je trebala podrška sa svih strana“, zaključio je Perišić.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!