SDP poručuje da će bahati DPS smijeniti na Cetinju

#Politika #VesnaTomanović

Vesna-Tomanović-Kandidatkinja-za-odbornicu-liste-SDP-Da-živi-Cetinje.jpeg

Građani Cetinja zaslužuju da žive punim plućima život dostojan čovjeka 21. vijeka, a SDP zna kako da to omogući i zna kako da Cetinje živi, kazala je Vesna Tomanović, kandidatkinja za odbornicu u ovom gradu.

“Zato će jedan od prvih zadataka SDP po preuzimanju vlasti biti rješavanje problema vodosnabdijevanja i obezbijeđivanje trajnog snabdijevanja grada vodom tokom svih 24 sata i 365 dana u godini. U tom cilju, temeljno će biti rekonstruisano postrojenje na izvorištu u Podgoru, kao i primarni cjevovod”, kazala je Tomanović.

Nakon toga, kako dodaje, slijedi najzahtjevnija faza rekonstrukcije sistema a to je izgradnja nove sekundarne mreže do svakog korisnika.

Osim toga, kako navodi Tomanović, građani Cetinja dobiće i atmosfersku kanalizaciju u naseljima u kojima sada ne postoji (Luke Ivaniševića, 4. jul, Kongo, Gipos…).

“Zajedno sa građanima na javnim raspravama određivaćemo prioritete šta će se, gdje i kada raditi, a ne kao do sada tajno u kabinetima bahatih vlastodržaca. U tenderskim komisijama će biti uvijek biti predstavnici građana koje oni delegiraju”, poručuje ona.

SDP prema riječima Tomanović može da učini da ovaj grad oživi.

“Biće urađena infrastruktura u naseljima, novi parking prostori, javna rasvjeta, zelene površine i dječija igrališta. Takođe, biće rekonstruisana oba gradska parka a biće postavljeni i sadržaji potrebni za odmor i rekreaciju građana. Uz to, posebno će se razvijati seoska infrastruktura kako bi domaćini na selu imali sve što je potrebno za poljoprivrednu proizvodnju i normalan život”, kaže Tomanović.

Napomionje da zaokruživanjem gradske infrastrukture do punog izražaja će doći naši planovi vezano za Garantni fond Prijestonice jer bez infrastrukture nema ni kvalitetnih projekata i oživljavanja ekonomije Cetinja.

“Mi ćemo to uraditi jer imamo jasan plan, volju i odlučnost da ostanemo ovdje i da Cetinje živi. Lice jednog grada i njegove uprave za građane i turiste su njegove ulice, parkovi, fasade, trgovi i šetalista. Aktuelna vlast se bavi infrastrukturom grada ili samo kozmetički pred izbore ili kroz sumnjive i nezakonite poslove koji služe za punjenje džepove pojedinaca iz DPS vlasti. Na taj način omalovažavaju građane koji su svakim danom njihove bahate vlasti sve siromašniji a oni sve bogatiji”, navodi ona.

Dodaje da dok građani Cetinja nemaju vodu i kanalizaciju u 21. vijeku, dok građani nemaju posla i odlaze iz grada a Cetinje umire, DPS nam maže oči sa lažnim megalomanskim projektima kojima nas obmanjuju uoči svakih izbora.

“Zato ćemo DPS bahatu vlast smijeniti 26. novembra, a sve njihove sumnjive poslove preispitati i procesuirati. Oni moraju da odu da bi Cetinje moglo da živi!”, poručila je na kraju.

B.M

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!