Sigurna pobjeda na lokalnim izborima

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#Dps #LokalniIzbori2017

Predsjedništvo DPS-a podržalo je Vladu Crne Gore u svim aktivnostima koje se odnose na dalji napredak u procesu nastavka ekonomskog razvoja, fiskalne konsolidacije i realizacije kapitalnih investicionih projekata.

Partijska mreža aktivista DPS-a dobila je punu podršku Predsjedništva: Ilustracija (Arhiva, rtcg.me)

Predsjedništvo DPS-a, na sinoć održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik te partije Milo Đukanović, analiziralo je dosadašnji tok aktivnosti u susret lokalnim izborima u Mojkovcu, Petnjica, Ulcinju, Tuzima i na Cetinju.

U DPS-u su, kako je saopšteno, zadovoljni zbog konstantne rastuće podrške koju građani pružaju DPS-u.

„Partijska mreža aktivista DPS-a dobila je punu podršku Predsjedništva da do lokalnih izbora nastavi rad jednakim tempom i entuzijazmom, što garantuje još jednu sigurnu i ubjedljivu pobjedu DPS-a. Predsjedništvo je podržalo Vladu Crne Gore u svim aktivnostima koje se odnose na dalji napredak u procesu nastavka ekonomskog razvoja, fiskalne konsolidacije i realizacije kapitalnih investicionih projekata u svim oblastima, jer svi relevatni parametri govore o tome da Crna Gora bilježi konstantan i stabilan rast“, navode iz DPS-a.

Pročitajte još:   Tivat, prestižna destinacija na Mediteranu

Najavili su da će naredna sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa biti održana u drugoj polovini oktobra.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!