Smjena DPS-a se ne dovodi u pitanje

#Ura

Cetinjska URA, iz dana u dan, bilježi sve veću podršku građana Prijestonice, pa se sjajan rezultat na predstojećim izborima i smjena DPS-a ne dovode u pitanje, ocijenjeno je iz tog pokreta.

Cetinjska URA, iz dana u dan, bilježi sve veću podršku građana Prijestonice

Iz Ure su saopštili da je u toku intezivne terenske kampanje, predsjednik pokreta URA Dritan Abazović i predsjednik lokalnog odbora Filip Adžić, sa drugim funkcionerima posjetili brojna domaćinstva u cetinjskim naseljima Gipos i 4. jul.

U pokretu URA ukazuju da su „izuzetno zadovoljni podrškom građana, koji su siti lažnog opozicionarstva i drugih obmana“, dok njihov životni standard postaje sve lošiji i lošiji.

„Cetinjska URA, iz dana u dan, bilježi sve veću podršku građana Prijestonice, pa se sjajan rezultat na predstojećim izborima i smjena DPS-a ne dovode u pitanje. Cetinje će, nakon toliko vremena, od novembra imati odgovornu, stručnu i dobronamjernu vlast, koja ima viziju – kako Cetinje treba da izgleda za 10 godina“, ukazali su u tom pokretu.

Oni su kazali da su „džaba sva štelovana ‘istraživanja’ javnog mnjenja, kojima se želi zaustaviti snažno djelovanje cetinjske URA-e, jer građani Prijestonice ne nasijedaju na jeftine i prizemne trikove“.

URA će, kako su kazali, nastaviti sa snažnom terenskom kampanjom i razgovorima sa građanima, kako bi pomogla neophodnim političkim i ekonomskim promjenama na Cetinju, koje je “decenijama sistemski uništavano, od strane kleptokratskih političkih elita“.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!