SNP podržava kandidaturu Jokovića za predsjednika partije

#Politika #CrnaGora #Podgorica

snp.jpg

Predsjednici Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije i mladi članovi Glavnog, odbora podržaće kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika SNP CG, u susret osmom Kongresu Socijalisitičke narodne partije Crne Gore, koji će se održati 13.avgusta u Podgorici, u cilju očuvanja jedinstva Partije.

“SNP-u je potreban predsjednik koji će je povesti jedinstveno, putem napretka u nove izborne pobjede, kako bi se u Crnoj Gori što prije dogodio proces promjena, i koji će pružiti šansu mladim ljudima da povrate ugled partiji. Bez jakog SNP-a, nema ni promjena u Crnoj Gori”, poručuju iz SNP-a.

Ističu da njihova partija zaslužuje, kredibilnog lidera, a proces unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za predsjednika SNP-a jasno pokazuje, da je najbolje rješenje Vladimir Joković.

“Ugledni sportista iz ugledne crnogorske porodice. Mladi ljudi hoće jak SNP i sigurni smo da možemo zajedno sa Vladom napraviti pobjednički tim, koji će ojačati poziciju SNP-a na političkoj sceni Crne Gore i donijeti dugo čekane promjene kako u SNP-u, tako i u Crnoj Gori”, saopštili su iz SNP-a.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!