Umiješanost Rusa slijep ne vidi

#MiodragVuković

Poslanik DPS-a Miodrag Vuković smatra da je umiješanost stranog faktora u dešavanja u Crnoj Gori, o kojima govori predlog rezolucije Evropskog parlamenta o Crnoj Gori, nepoznata jedino onima koji to ne žele da vide i da se suoče sa činjenicama.

Vuković kaže da komponenta o umješanosti stranog faktora nije nešto što je nepoznato ogromnoj većini građana u Crnoj Gori i van nje.

„To odbijaju da priznaju slijepi kod očiju, i to naređeno slijepi, iz crnogorske političke alternative“, rekao je Vuković za Pobjedu.

Kako navodi, lica sa te strane adrese u liku visokih vojnih funkcionera, predstavnika državne Dume, zvaničnika raznih obavještajnih službi, portparoli i drugi, iskazivali su visok stepen pristrasnosti kada su u pitanju izbori u Crnoj Gori.

„Vrlo direktno su sugerisali ko ji put treba zaustaviti, a kojim treba ići. Imali su svoje favorite i ohrabrivali ih“, ističe Vuković.

Pročitajte još:   URA pozvala upravu TVNK da podnese ostavku, Stijepović bez komentara

On smatra da je predlog rezolucije Evropskog parlamenta još jedna potvrda da nadležne evropske institucije definitivno nemaju dilemu da su izbori u našoj zemlji održani u prihvatljivoj atmosferi, u konkurentnim uslovima i po zakonima. Vuković kaže da ne sumnja da će se ovi osnovni stavovi iz prijedloga rezolucije naći i u konačnom tekstu rezolucije koju će usvojiti EP.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!