Umiješanost Rusa slijep ne vidi

#MiodragVuković

Poslanik DPS-a Miodrag Vuković smatra da je umiješanost stranog faktora u dešavanja u Crnoj Gori, o kojima govori predlog rezolucije Evropskog parlamenta o Crnoj Gori, nepoznata jedino onima koji to ne žele da vide i da se suoče sa činjenicama.

Vuković kaže da komponenta o umješanosti stranog faktora nije nešto što je nepoznato ogromnoj većini građana u Crnoj Gori i van nje.

„To odbijaju da priznaju slijepi kod očiju, i to naređeno slijepi, iz crnogorske političke alternative“, rekao je Vuković za Pobjedu.

Kako navodi, lica sa te strane adrese u liku visokih vojnih funkcionera, predstavnika državne Dume, zvaničnika raznih obavještajnih službi, portparoli i drugi, iskazivali su visok stepen pristrasnosti kada su u pitanju izbori u Crnoj Gori.

„Vrlo direktno su sugerisali ko ji put treba zaustaviti, a kojim treba ići. Imali su svoje favorite i ohrabrivali ih“, ističe Vuković.

On smatra da je predlog rezolucije Evropskog parlamenta još jedna potvrda da nadležne evropske institucije definitivno nemaju dilemu da su izbori u našoj zemlji održani u prihvatljivoj atmosferi, u konkurentnim uslovima i po zakonima. Vuković kaže da ne sumnja da će se ovi osnovni stavovi iz prijedloga rezolucije naći i u konačnom tekstu rezolucije koju će usvojiti EP.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!