„Umjesto tužbi, Krapović se dogovorio sa Markovićem“

Svi su izgledi da je Opština Budva izgubila spor sa njemačkim WTE oko kolektora i da će građani Budve morati da plate šest miliona eura, a ovo sve zbog neznanja ili korupcije u vrhu budvanske vlasti, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

Medojević: Krapović u dogovoru sa DPS-om i Markovićem platio 6 miliona eura (foto: rtcg.me)Foto: Medojević: Krapović u dogovoru sa DPS-om i Markovićem platio 6 miliona eura (foto: rtcg.me)

„Nijesmo srećni zbog toga. Mi smo upozoravali, pisali, čak sam i lično nudio rješenja, besplatni angažman. (Predsjednik Opštine Budva, Dragan) Krapović je ignorisao, pravio se pametan, pregovarao sa premijerom (Duškom) Markovićem. WTE priznao da je sklopio korupcionaski ugovor sa (Svetozarem) Marovićem, i sad taj lopovski ugovor došao na naplatu. Ali izgleda da narod ne voli gorku istinu. Draža im je slatka laž“, saopštio je Medojević.

On je naveo da je Krapović bez znanja koalicije sklopio vansudsko poravnanje sa WTE i platio šest miliona eura.

„Krapović se dogovorio sa Markovićem i Vlada je pozajmila 3,5 miliona eura Opštini Budva, a 2,5 miliona je platila Opština Budva koje će građani Budve morati da vrate. Postavlja se pitanje zašto Krapović nije pokrenuo postupak za raskid korupcionaškog Ugovora i podigao tužbe u Crnoj Gori i Njemačkoj i Austriji protiv WTE, a sve ukazuje na to da zna samo on. Ovo je ta tzv opozicija. Neznanje ili dogovor sa DPS-om i Markovićem“, zaključio je Meodjević.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!