URA: Cetinju potrebni ljudi koji vole svoj grad

#Politika #Cetinje

Kampanja-na-Cetinju.jpg

Cetinjska URA, iz dana u dan, bilježi sve veću podršku građana Prijestonice, pa se sjajan rezultat na predstojećim izborima i smjena kriminalizovanog DPS-a ne dovode u pitanje. Cetinje će, nakon toliko vremena, od novembra imati odgovornu, stručnu i dobronamjernu vlast, koja ima viziju – kako Cetinje treba da izgleda za 10 godina, ukazali su u tom pokretu.

U toku intezivne terenske kampanje, koju cetinjska URA već nedeljama sprovodi, predsjednik pokreta URA Dritan Abazović i predsjednik lokalnog odbora Filip Adžić, sa drugim funkcionerima su posjetili brojna domaćinstva u cetinjskim naseljima Gipos i 4. jul.

U pokretu URA ukazuju da su “izuzetno zadovoljni podrškom građana, koji su siti lažnog opozicionarstva i drugih obmana”, dok njihov životni standard postaje sve lošiji i lošiji.

Oni su kazali da su “džaba sva štelovana ‘istraživanja’ javnog mnjenja, kojima se želi zaustaviti snažno djelovanje cetinjske URA-e, jer građani Prijestonice ne nasijedaju na jeftine i prizemne trikove”.

URA će nastaviti sa snažnom terenskom kampanjom i razgovorima sa građanima, kako bi pomogla neophodnim političkim i ekonomskim promjenama na Cetinju, koje je “decenijama sistemski uništavano, od strane kleptokratskih političkih elita“.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!