„Uspjeh SNP-a zagarantovan“

#SnpPodgorice #SnpPodgorica #VladimirJoković

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, razgovarao je danas sa članovima rukovodstva Odbora SNP Glavnog grada i članovima Glavnog odbora SNP iz Podgorice o stanju u Partiji i narednim aktivnostima koje se moraju preduzeti u susret najavljenim lokalnim izborima u Mojkovcu, na Cetinju, Petnjici, Ulcinju i Tuzima.

Foto: rtcg.me

Iz SNP-a je saopšteno da je na sastanku zaključeno da je, kao i uvijek do sada, uspjeh Odbora SNP Podgorica, garant uspjeha te partije, ne samo u glavnom gradu, nego i u Crnoj Gori.

Joković je prisustvovao i sastanku Odbora SNP Tuzi.

„S obzirom da ovu opštinu u sastavu Glavnog grada, čekaju izbori zakazani za 26. novembar ove godine, dogovorene su aktivnosti koje treba preduzeti u susret lokalnim izborima. Na sastanku je konstatovano da je SNP u Tuzima od svog osnivanja bila prisustna u Skupštini opštine, a bila je i dio vlasti“, piše u saopštenju.

Članovi Odbora, kako se navodiu, vjeruju da građani Tuzi nijesu zaboravili sve ono što je SNP činila za rešavanje infrastrukturnih problema Tuzi godinama unazad, posebno u vrijeme dok je bila dio vlasti.

„Podsjećajući da je SNP partija građanske orijentacije, članovi Odbora su zaključili da je kao takva i prepoznata među građanima ove multietničke sredine, što je garant da će svojim aktivnostima i ubuduće raditi na razvijanju skladnih odnosa na ovom području“, kazali su iz SNP-a.

Dodaje se da je Joković obećao je punu podršku Odboru SNP Tuzi u susret predstojećim lokalnim izborima za ovu opštinu, kako bi se postigao što bolji rezultat.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!