Vlast u Budvi pred raspadom

#Dps

Pitanje je dana kada će se lokalna vlast u Budvi raspasti, poručuju iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva.

„Pukotine na brodu odlazeće vlasti u Budvi više ništa ne može da zakrpi, samo je pitanje dana kada će krenuti definitivno potonuće, a od takvog održavanja vlasti na silu jedinu štetu trpe grad i građani“, poručuju iz budvanskog DPS-a.

Kažu za budvansku vlast da je dno dotakla odavno.

„Prvo time što su Demokrate prigrabile za sebe lokalnu pobjedu kompletne opozicije, potom obećavajući promjene do kojih je došlo samo u dijelu da posmjenjuju ranije funkcionere i instaliraju svoje rođake, kumove i prijatelje, a na kraju i „principijelnim“ prećutkivanjem skandala koji je napravio predsjednik SO Budva Đorđije Vujović, odajući počast četnicima i saradnicima okupatora“, poručuju iz DPS-a.

Navode da je juče lokalna vlast silom navukla kvorum za održavanje sjednice.

„Čak ni oni koji dokazuju svoje crnogorstvo i patriotizam držeći ruku na srcu tokom izvođenja himne, niko nije ni pokušao da pozove na odgovornost funkcionera koji je nanio strašnu sramotu na lice slobodarskog grada. Sve što je družina Alekse Žunjića učinila u Budvi za gotovo godinu dana vlasti, jeste sijanje mržnje među stanovnicima ovog grada, ucjene i ponižavanje svih onih koji su zaposleni u lokalnoj upravi, a neće i ne žele da razmišljaju kao Demagozi“, poručuju iz DPS-a.

Iz DPS-a poručuju da besprizorne uvrede, koje već mjesecima javno razmjenjuju Demokrate i DF, najbolje svjedoče o karakteru vlasti u Budvi.

„Svaka vlast koja počiva na mržnji i sukobu, za rezultat može proizvesti samo ogromnu štetu za zajednicu, a to upravo pokazuje lokalna budvanska koalicija stanjem u kakvom se nalazi. Budvani više ne žele da gledaju horor film u režiji Demagoga i njihovih sporednih glumaca, već im treba funkcionalan lokalni servis, koji je sposoban da učini za njih više od asfalta u dvije ulice i privremene rasvjete za godinu dana“, zaključuje se u saopštenju budvanskog odbora DPS-a.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!