Povećan broj letova za Moskvu i Sanktpetersburg

Montenegroerlajnz (MA) će tokom ljetnje IATA sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg a svi letovi biće realizovani iz Tivta, saopštio je nacionalni avioprevoznik koji ovih dana svoju ponudu predstavlja na najvećem sajmu turizma u Rusiji.

.

Nacionalni avio-prevoznik predstavlja svoju ponudu na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova u svijetu „MITT 2018“ koji se održava od 13. do 15. marta u Moskvi, a na kojem se MA predstavlja već dugi niz godina.

Kako je saopšteno, MA će se predstaviti u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

„Prisustvo MA je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima sa ruskog tržišta i cijelog svijeta“, kazali su iz MA.

Oni napominju da će posjetioci sajma imati priliku da dobiju sve informacije o ljetnjem redu letjenja MA za 2018. godinu i saobraćanju sa ruskog tržišta.

„MA će tokom ljetnje IATA sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg. Ove sezone svi letovi će biti realizovani iz Tivta. Nacionalni avio-prevoznik će u periodu od 25.marta do 15.aprila saobraćati za Moskvu četiri puta sedmično, a u periodu od 16. aprila do 31.maja i od 1. oktobra do 27.oktobra svakodnevno. Tokom visoke sezone letjenja od 1.juna do 30.septembra MA će za Moskvu letjeti svakodnevno do 3 puta“, navodi se u saopštenju.

Prvi ovosezonski let za Sankt Petersburg, kako su najavili, biće 5. juna.

„Naši putnici će do ove destinaciji moći da putuju tri puta sedmično sve do 29. septembra“, dodaju iz MA.

Iz MA ističu da je tržište Rusija, posebno Moskve jedno od značajnijih emitivnih tržišta za ukupnu turističku privrednu Crne Gore a samim tim, kako su kazali, i za MA.

„Povećanje broja redovnih letova za Moskvu i Sankt Petersburg u periodu visoke ljetnje IATA sezone, kao i potpisivanje ugovora sa nekoliko tur-operatora sa ruskog tržišta, svakako će uticati na rast broja prevezenih putnika i bolju popunjenost putničke kabine“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!