Predstavljena turistička ponuda CG

Ljetnja turistička ponuda u okviru kampanje Crna Gora uvijek drugačija promovisana je u Subotici, čiji su se građani upoznali sa cijenama smještaja u hotelima i privatnom smještaju i plažnog mobilijara.

Foto: NTOFoto: Foto: NTO

Državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Damir Davidović održao je u četvrtak prezentaciju turističke ponude Crne Gore za ovogodišnju sezonu u Gradskoj vijećnici u Subotici.

Davidović je, kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije (NTO), kazao da su značajne aktuelne investicije u Crnoj Gori, kvalitet realizovanih projekata kada su u pitanju smještajni kapaciteti i putna infrastruktura kao i noviteti u turističkom proizvodu Crne Gore.

Davidović je pozvao prisutne zvanice da svoj odmor provedu u nekoj od destinacija u Crnoj Gori imajući u vidu raznovrsnost turističke ponude koja ni najizbirljivijeg gosta ne može ostaviti ravnodušnim.

Takođe, on je govorio o ponudi nacionalnih parkova planinskih centara i eko sela, vinskim putevima, kao i o ovogodišnjoj ponudi primorskih gradova.

Foto: NTOFoto: Foto: NTO

„Dobru atmosferu ove sezone upotpuniće i već prepoznatljive kulturno zabavne manifestacije i festivali koji se održavaju širom Crne Gore“, rekao je Davidović.

Prezentaciji su prisustvovali generalni konzul Crne Gore u Srbiji Miodrag Kankaraš, predsjednik Privredne komore (PKCG) Vlastimir Golubović, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban kao i najznačajniji privrednici tog regiona i predstavnici medija.

NTO je prethodnih dana, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Herceg Novog, Bara, Budve i Tivta, organizovala promocije na trgovima u Čačku i Kragujevcu.

Građani ovih gradova su imali priliku da se upoznaju sa cijenama smještaja, kako u hotelima, tako i u privatnom smještaju za šta su se posebno interesovale parodice sa malom djecom, kao i sa cijenama plažnog mobilijara. Ono što je primjetno je da sve više građana iz Srbije privlači aktivan odmor i boravak na crnogorskim planinama.

Za predstavnike lokalne samouprave, partnere u turizmu i medije priređeni su prijemi na kojima su se služili crnogorski specijaliteti.

Nastavak kampanje planiran je narednih dana na tržištu Bosne i Hercegovine (BiH).

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!