Banjalučanin prodaje stan isključivo vehabijama, komšije u panici

#ExYu #BanjaLuka #IslamskaDržavaId #Oglas #ProdajaStana #Vehabije

1107628075.jpg “ />

Nesvakidašnji oglas za prodaju stana, motivisan lošim komšijskim odnosima, uznemirio je stanare u ulici Banović Strahinje u banjalučkom naselju Obilićevo jer je njegov vlasnik namjerio da ga proda isključivo vehabijama i provjerenim sljedbenicima DAEŠ-a.

„Prodajem stan u naselju Obilićevo, ulica Banović Strahinje uz stadion FK Napred. Stan isključivo prodajem radikalnim islamistima, vehabijama, koji na bilo koji način mogu da potvrde da su jedni od tih. Mogu i dokazi da su se borili u Siriji ili Iraku na strani Islamske države. Diskrecija sa moje strane je zagarantovana, tako da u dokaze treće lice neće imati uvid. Uslov pri kupovini stana je taj da novi vlasnik koji će da živi u stanu mora biti tamnijeg tena, posjedovati dužu bradu i kratke pantalone i redovno posjećivati džamiju“, navodi se u oglasu objavljen na jednom od specijalizovanih portala.

Nepoznati prodavac, koji nije ostavio nikakav kontakt i kojem je moguće uputiti upit za oglas samo putem platforme portala, objasnio je da ga je na taj potez natjerao odnos komšija prema njemu.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!