Horor u Prijedoru, ubio sina pa leš držao dva mjeseca u hodniku

#Region #Prijedor #Ubistvo

20171206163455725199.jpg

Radovan Đujić (72) iz naselja Brezičani u Prijedoru uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog sina Duška (44) prije više od dva mjeseca udarivši ga sjekirom u glavu, pišu Nezavisne novine.

Stravični zločin je šokirao mještane malog naselja, a Đurić je tijelo svog sina sakrio u hodnik, na spratu kuće.

Leš posuo krečom, sigurno da prikrije neugodne mirise, a nikom nije dao ni da priđe ulaznim vratima, da se zločin ne bi otkrio.

To su za Nezavisne ispričali mještani prijedorskog naselja Brezičani, koji se ne mogu oporaviti od šoka, nakon što su prekjuče shvatili da je Duško ubijen na krajnje svirep način, te da je zbog zločina uhapšen njegov otac.

U kući strave i užasa živjeli su Duško, njegov psihički bolestan brat i njihov otac Radovan, čija je supruga umrla 2015. godine. Po riječima mještana, starica Milica je za života uspijevala da drži konce u rukama kada su u pitanju muž i sinovi, a nakon njene smrti situacija je izmakla kontroli.

Foto: Nezavisne novine

Mještani kažu da su Radovan, koji je živio na spratu kuće, gdje se penjao uskim drvenim stepenicama, i njegovih dvojica sinova, koji su bili u prizemlju, voljeli da popiju, pa ni svađe nijesu bile rijetke.

“Nesrećni Duško nestao je prije više od dva mjeseca. Sjećam se, bio je četvrtak kada sam ga posljednji put vidio. Istog tog dana naveče, oko 18 sati, pitao sam njegovog brata gdje je Duško, a on mi je rekao da se nije vratio kući”, priča za Nezavisne komšija ove porodice.

Već sedmicama se, dakle, mještani pitaju gdje je nestao Duško, pa su se pojavile svakakve glasine, a neki su s nagađanjima otišli toliko daleko da su izmišljali da je – uhapšen.

Nad Duškovim tijelom biće obavljena obdukcija, dok je njegov brat, kako kažu mještani, hospitalizovan na psihijatriji.

Oko kuće, pišu Nezavisne, sve ukazuje na neuredan život. Kom od rakije nedaleko je od ulaznih vrata, a svuda okolo su otpaci. U obližnjem kokošincu je nekoliko kokošaka, koje nema ko da nahrani.

“Neuredan su život vodili. Nedavno su posjekli i prodali trupce hrasta, za šta su uzeli između 5.000 i 6.000 maraka. Kupovalo se tada i šta im treba i šta ne treba, a kući su dolazili taksijem. Odlično su se slagali dok je para bilo. A kada su ih spiskali, tada su se svađe počele nizati. Svađa je sigurno i uzrok ovog zločina. Vjerujem da je Radovanov psihički oboljeli sin znao da mu je otac ubio brata, ali nije smio nikom reći”, ispričao je jedan komšija.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!