Хрвати на Фејсбуку вријеђају Колинду због Вучића

kolinda-vucic.png

Предсједница Хрватске Колинда Грабар Китаровић, иако иначе активно користи Фејсбук, на тој друштвеној мрежи током посљедња два дана није објавила ниједну фотографију с предсједником Србије Александром Вучићем. Људи који јој воде страницу су вјероватно претпоставили да фанови то не би добро прихватили. Добро су процијенили.

Иако нема фотографија са Вучићем, њени фанови пронашли су начин да јој кажу шта мисле о позивању Вучића у Хрватску. Учинили су то коментаришући њену посљедњу објаву, која нема никакве везе с Вучићем.

Foto: Hina / Facebook

“Честитке на позиву Вучића, показали сте колико поштујете мртве бранитеље због којих сте данас ту гдје јесте. А ви народе освијестите се и погледајте да нам “велика” хрватица Колинда води државу. Гласао сам за вас, али више никада”, каже један коментатор.

&нбсп;

“Предсједнице, направите анкету па ћете видјети колико сте нас разочарали овим потезом! Дубоко сте нас понизили!”, “Не поштована предсједнице молим вас објасните грађанима лијепе наше како то да сте угостили ратнога хушкача Вучића? Зар ви нисте велики патриота и домољуб и велика вјерница?”, “Позвати цетника у службени посјет је срамота. Ово је право Колиндино лице, то је особа без имало карактера. плаче над жртвама а угости починитеља. срамота”, “ЈУДА ЈЕ ИЗДАО ИСУСА , А ТИ КОЛИНДА ХРВАТЕ И ТУЂМАНА, А ТОЛИКО СМО ВЈЕРОВАЛИ У ТЕБЕ. ЧЕТНИКА ВУЧИЋА СИ ВОДИ ДОМА, НИКАДА ВИШЕ НЕЧЕШ БИТИ ПРЕДСЈЕДНИЦА”, само су неки од коментара који су осванули на њеној Фејсбук страници.

Извор: Cafe Del Montenegro

Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!