I Smederevcima se od kružnog toka zavrtjelo u glavi

#ExYu #KružniTok #Smederevo #Srbija

376840699.jpg

Kružni tok u Užicu, prvi u tom gradu nedavno izgrađen, nije jedini koji vozačima zadaje muke, slično su prošle godine prošli i Smederevci.

Samo nekoliko sati nakon što je pušten u saobraćaj, vožnja kružnim tokom u Užicu postala je hit na društvenim mrežama, a onda se poslije par dana pojavio još jedan snimak nevjerovatnog saobraćajnog prekršaja vozača nenaviknutog na ovakve saobraćajnice u svom gradu.

Vožnja u kružnom toku prije par godina zadala je glavobolje i vozačima Smedereva.

Smederevci su svoj kružni tok dobili prije nešto više od godinu dana, kada je na raskrsnici kod sela Petrijeva urađen na dotadašnjoj crnoj tački, na mjestu gdje se prethodno dogodilo 66 nesreća, u kojima su 124 osobe povrijeđene, 25 teško, a jedna je od posljedica preminula.

Kružni tok dan prvi: Ovako je to izgledalo u Užicu

Nespremni na ovu novinu, nedovoljno obučeni, nesavjesni ili bahati, ili sve pomalo, neki vozači su u početku, najblaže rečeno, ignorisali kružni tok, po principu “ma, kakvo kruženje, idem pravo”.

Kružni tok dan četvrti

Za utjehu, mada ni to prelaženje posred kružnog toka nije bezopasno, barem više nije bilo udesa kakvi su zabilježeni na ranijim snimcima na istom mjestu.

Izvor: Cafe Del MontenegroŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!