Poslanik Dveri lakše povrijeđen, stranka sumnja na sabotažu

#ExYu #Dveri #Poslanik #Sabotaža #Udes

car-1531277_1920.jpg

Poslanik Dveri Srdjan Nogo danas je lakše povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Kneza Miloša u centru Beograda i nalazi se na ljekarskom pregledu u Urgentom centru, saopštavaju Dveri.

U izjavi Noga koju Dveri prenose navodi se da je automobil iz čista mira odjednom skrenuo u lijevu traku.

On je naveo i da je prije tri dana na istom vozilu zatekao isječenu gumu, koju je odmah zamijenio drugom, da su na automobilu vidni tragovi oštećenja, ali i neprirodan položaj lijevog prednjeg točka, koji ukazuju na mogućnost sabotaže.

Srpski pokret Dveri izrazio je sumnju da je na vozilu kojim je upravljao Nogo izvršeno namjerno oštećenje upravljačkog mehanizma.

“S obzirom da je Nogo u prethodnim danima i isključen sa sjednice Skupštine Srbije zbog iznošenja činjenica o sprezi organizovanog kriminala i vrha vlasti, kao i zbog sve vidljivije nervoze Vučićevog režima kada je Nogo iznosio dokaze o korupciji na najvišem državnom nivou, izražavamo zabrinutost za život narodnog poslanika Dveri i njegove porodice i tražimo od nadležnih organa da hitno izvrše uviđaj i utvrde činjenice da li su naše sumnje opravdane”, traže iz Dveri.

Oni u saopštenju poručuju vlastima, ukoliko se ustanovi bilo kakva kriminalna povezanost u taj slučaj, da im to “neće proći i da neće zaustaviti niti zaplašiti Dveri u otkrivanju istine i smjenjivanju bahate i kriminalne vlasti, koja je upropastila Srbiju kao ni jedna u poslednjih 27 godina višestranačja”.

Izvor: Cafe Del MontenegroŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!