Prijatelju zbog djevojke prerezao vrat

Foto: Avaz.ba

#Ubistvo #Trebinje
Okružno tužilaštvo u Trebinju zatražiće određivanje jednomjesečnog pritvora 30-godišnjem Spasu Milišiću iz Trebinja, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

Podsjetimo, Spaso Milišić (30) uhapšen je zbog ubistva Nemanje Šupljeglava (29), koji je izboden u nedjelju u kafiću „Merlot“ u tom gradu.

Milišić je sačekao Šupljeglava oko tri sata iza ponoći ispred toaleta u kafiću „Merlot“ i zadao mu koban ubod nožem u vrat. Živ je dovezen u Hitnu pomoć, ali ubrzo je preminuo.

Obdukcija je pokazala da je N.Š. zadobio dva uboda nožem u predjelu vrata, te da je smrt nastupila ubrzo nakon ranjavanja.

Milišić je nakon izvršenja krivičnog djela pobjegao sa mjesta događaja, ali je uhapšen oko 7.30 uhapšen u selu Bihovi gdje je nastanjen.

Prema nezvaničnim informacijama dvojica mladića su bili prijatelji, a kobne noći su sjedili u kafiću i pili, a do napada je navodno došlo nakon rasprave o djevojci.

Milišiću se, navodno, sviđala djevojka, koja se družila sa Šupljeglavom, te se tu najvjerovatnije rodila i ljubomora.

Obdukcija je, kako prenose mediji, pokazala da je uzrok smrti prerezana vratna arterija. Osim ovih povreda, on je imao i posjekotine na lijevoj ruci, koje su najvjerovatnije nastale dok se pokušao odbraniti.

Izvor:http://Avaz.ba

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!