Muškarac UPUCAN U GLAVU u sobi PRED DJECOM

Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u glavu u njegovom stanu u Višnjičkoj banji dok je sedeo u sobi sa svoja dva sina od pet i sedam godina, saznaje „Blic“. Napadač je, kako nezvanično saznajemo, pobegao, a kasnije je ranjen u stomak, ali zvaničnih potvrda o tome nema.

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Aleksandar V. (46) je pre nego što je upucan sa sinovima sedeo u sobi

Napadač, kojeg u tom kraju poznaju pod nadimkom Roki, navodno je prethodno sekirom razvalio vrata dvorišnog stana, uleteo u sobu u kojoj su bili Aleksandar i njegovi sinovi i zapucao, dok je u drugoj sobi bila Aleksandrova majka.

Kako saznajemo na licu mesta, jedan od hitaca pogodio je Aleksandra u glavu, a napadač je pobegao i kasnije je, navodno, ranjen u stomak. Aleksandar je sa teškim povredama glave prevezen u Urgentni centar.

I napadač je, kako saznajemo, sa povredama stomaka privatnim automobilom prevezen kod lekara.

– Na Slanačkom putu muška osoba od oko 40 godina pogođena je u glavu, teško je disala i komunicirala, hemodinamski je bila stabilna sa krvnim pritiskom. Prevezena je na reanimaciju u Urgentnom centru – kazala je za „Blic“ portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako su nam rekli iz Urgentnog centra, muškarac je dovezen u veoma teškom stanju i trenutno je na operacionom stolu.

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Kuća u kojoj Aleksandar živi sa roditeljima

Dečaci su, kako saznajemo na licu mesta, nakon pucnjave sklonjeni kod majke koja ne živi tu, a Roki je i desetak dana pred Novu godinu razvaljivao vrata istog stana. Kako se može čuti od okupljenih pred kućom na Slanačkom putu, do sukoba koji je doveo do pucnjave došlo jer je Aleksandar navodno dugovao napadaču 400 evra.

Policija je obavila uviđaj, a na podu sobe ostala je velika lokva krvi.

Izvor: Blic

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!