Otac je Zoranu šamarao dok ne izgubi svijest, bila je sva krvava: Strašna ispovijest zadrugarkine majke

Telegraf

#Ispovijest #ZoranaStefanović

Žaklina, majka Zorane Stefanov, opisala je pakao koji je sa svoje petoro djece preživjela sa bivšim suprugom Dejanom koji je tukao i djecu i nju.

U svojoj dramatičnoj ispovijesti Žaklina kaže da je njen bivši muž bio alkoholičar, i da je jedino Zorana smjela da mu se suprostavi.

– Bio je alkoholičar i sve nas je maltretirao. Jednom me je pretukao toliko da mi je curila krv iz usta. Otišla sam u Hitnu pomoć, onu su pozvali policiju i prijavili slučaj, a već sutradan on je sa istim tim policajcima ispijao kafu. Nije imao ko da nas zaštiti. Moju Zoranu je šamarao dok ne ostane bez svjesti. Koliko je samo bila krvava – ispričala je Žaklina i nastavila svoju strašnu ispovest.

– Dođe kući pijan i onda nas muči. Mene je davio u kadi, a jednom je počeo da me tuče dok sam spavala. Zorana je jedina bila hrabra da mu se supsrostavi. Otvarala bi vrata dok me je udarao u sobi i vikala: „Idi tuci svoju mamu, a ne moju“. On ju je tada bacio na vrata i izbio joj vazduh. Zamalo se nije ugušila. Moja ćerka je tada sebi od straha i stresa čupala kosu sa glave toliko da su joj ostajali pečati. Sećam se, pravila sam joj razne frizurice kako bismo to sakrili – rekla je Žaklina.

– Po pet dana nisam imala djeci hljeb da kupim. On ode u prodavnicu i nakupuje sebi najskuplje pivo, a nama ne da za hranu. Moj pokojni otac mi da hljeb i nešto hrane, ali sam morala da je krijem u kopšiluku kako nam je ne bi oduzeo. Čekali smo da ode negde kako bismo krišom jeli – zaključila je Zoranina majka.

Telegraf.rs

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!