UŽAS NA VOŽDOVCU Djevojka krvave glave sa bebom u rukama ispred zgrade čekala policiju

Ekipa Hitne pomoći u 6.06 sati jutros ostala je zatečena scenom koju je zatekla ispred zgrade na Voždovcu u Kumodražu. Naime, ekipu Hitne pomoći ispred zgrade sačekala je devojka starosti oko 27 godina sa djetetom u rukama.

Voždovac/ Mladen Šurajac

Kako je utvrđeno, mlada žena je žrtva porodičnog nasilja, koja je uspjela da pobjegne od muža nakon što ju je ovaj napao.

– Majka bila je svjesna svega, ali je na glavi imala veliku posjekotinu, koju joj je, kako je rekla našoj ekipi, nanio muž kada je nju i dijete napao sekirom – rekla je za „Blic“ portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je istakla da dijete nije bilo povrijeđeno.

– Isprva smo mislili da jeste, jer je djetence bilo veoma krvavo. Ali to je njena krv koja je na mališana dospjela dok ga je držala u naručju. Majka je sa povredama glave prevezena u Urgentni centar – dodala je Macura.

Ekipa Hitne pomoći je na licu mjesta intervenisala uz asistenciju policije.

– Ovaj incident vodi se kao slučaj porodičnog nasilja. Počinilac je pobjegao pre nego što je naša ekipa došla na lice mjesta, a za njim se trenutno intenzivno traga – rekli su za „Blic“ iz MUP-a.Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!