Užas u Srbiji: Otac uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao ćerku (10)

Novosadska policija uhapsila je J.Š. (46) iz Sremske Kamenice zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju desetogodišnju ćerku. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu okarakterisalo je ovo krivično djelo kao obljubu maloljetnog lica i nakon saslušanja odredilo mu pritvor u trajanju do 30 dana.

Rezultat slika za злостављање деце

Ilustracija: Alo.rs

Osumnjičeni je živio sa dvije ćerke u iznajmljenom dvorišnom stanu u Sremskoj Kamenici u Svetosavskoj ulici, a prema nezvaničnim informacijama navodno je napastvovao samo mlađu ćerku.

Šokirani stanovnici Svetosavske ulice kažu da nisu poznavali J.Š. koji je uhapšen u petak, kao ni njegove ćerke, te da znaju samo da se u njihov komšiluk prije oko godinu doselio jedan čovek sa dvoje djece.

Prema nezvaničnim informacijama, njemu su ćerke još prije desetak dana oduzeli službenici novosadskog Centra za socijalni rad.

Do šokantnih podataka o zlostavljanju nadležni u Centru za socijalni rad došli su nakon razgovora psihologa sa djevojčicama i čitav slučaj prijavili policiji, a djecu smjestili u Sigurnu dječiju kuću.

Izvor: Antena M

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!