Tompsonova pjesma u holivudskom filmu

61405744.jpg

Dok se širom Evrope i svijeta zabranjuju nastupi hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona zbog veličanja ustaša, Luk Beson odlučio je da u svom novom filmu “malo ispromoviše” njegovu pjesmu “Čavoglave”.

“Dok se američki marinci pripremaju za vojnu misiju u kafiću i ispijaju žesticu na eks, hrabre ih stihovi Tompsonovog hita kojim se pjevač proslavio početkom devedesetih”, piše portal “24sata.hr” i napominje da nisu uspjeli da dobiju komentar od pjevača, ali zato jesu od zamjenika predsjednika opštine Ružić Dalibora Durdova, u koju spada i selo Čavoglave.

“Tompson je nakon kipara Ivana Meštrovića proslavio naš kraj, zbog kojeg nas posjećuju turisti iz cijelog svijeta”, rekao je Durdov.

Pomenuti portal prenosi riječi Durdova koji tvrdi da većina mještana i ne zna za film koji se trenutno prikazuje u hrvatskim bioskopima, niti “kakvu je ulogu u njemu imao njihov omiljeni pjevač”.

“Nažalost, mi nemamo ni kino pa će morati ‘Odmetnike’ da pogledaju negdje drugdje”, ispričao je Durdov.

Film “Odmetnici” snimao se u junu i julu 2015. godine u Karlovcu, Humu, Zagrebu, Ogulinu, te na jezerima Lokve i Čiče.

Radnja se vrti oko pripadnika američke mornarice, koji treba da dođu do davno zaboravljenih nacističkih poluga na dnu jezera u Bosni. Francuski režiser je na setu angažovao više od hiljadu hrvatskih statista i 200 filmskih radnika.

U filmu glavnu ulogu tumači oskarovac J. K. Simons (63), a priliku za saradnju s Besonom dobili su i glumci Andrej Dojkić i Slavko Sobin.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!