TRAGEDIJA: Trogodišnjak se udavio u buretu

Trogodišnji Branislav Sofrenić udavio se u dvorištu porodične kuće u selu Pretoke kod Knića u buretu u kojem je bilo svega desetak litara vode. Tragedija se desila sinoć oko 18 sati, kada je tragično nastradali dječak na bukvalno pet minuta ostao sam u dvorištu sa petogodišnjom sestricom.

Očuh nastradalog djeteta Saša Nedović priča da je tog dana, sa rođacima, dograđivao dio kuće.

– Kada se rodbina predveče razišla, otišao sam do prodavnice da nešto kupim. Potom sam ušao u kuću i pitao suprugu gdje su djeca. Rekla je da će odmah izaći da ih potraži u dvorištu, jer su ostala da se igraju u pijesku – priča Saša.

On dodaje da se supruga sva usplahirena vratila u kuću i vikala da zove Hitnu pomoć. Nosila je dječaka u naručju. On je pokušao da mu da vještačko disanje, a u međuvremenu je stigla i Hitna pomoć. Ljekari su pokušali da ga reanimiraju, što je trajalo više od pola sata, ali nažalost, nijesu uspjeli da ga povrate.

Saša i njegova nevjenčana supruga Silvija Klajić odgajaju sedmoro djece. Četvoro je njeno iz prvog braka, a Saša ima troje sa bivšom suprugom, od koje se razveo prije godinu dana. Uskoro treba da dobiju i prvo zajedničko dijete.

Inače, prije pet dana Branislavu su proslavili treći rođendan. Dječak je prebačen u Klinički centar, gdje je urađena obdukcija.

Izvor: AntenaM

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!