Transvestit koji je nasmrt izbo studenta sa kojim je bio u vezi tvrdi da nije kriv

OD4k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRVN01EQV8vYzcxNDE3Njk4YTMyZjY2NmE1ZTM1NmQ2ZjQzZTUzZDQuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB.jpg

Goran A. (34), transvestit koji je ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24) u Zemunu, saslušan je juče u Višem tužilaštvu gdje je tvrdio da nije kriv, saznaje “Blic”.

Osumnjičeni za brutalno ubistvo bosanskog studenta priveden je tužiocu juče ujutru.

“On je iznio odbranu u kojoj je negirao optužbe za ubistvo. Tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi pritvor, i to iz tri razloga: kako ne bi ponovio djelo, zbog bojazni od bjekstva, ali i zbog uznemirenja javnost. Tereti se za ubistvo”, kaže izvor.

Goran A. dobio je branioca po službenoj dužnosti, s obzirom da nije uspio da angažuje advokata.

Viši sud kasnije tog dana odredio mu je pritvor do tri mjeseca, i to kako ne bi ponovio djelo.

Kako piše Telegraf, on je naveo da je Marko pokušavao da raskine dvogodišnju vezu sa njim i zabranio mu da mu dolazi u posjetu.

“Provocirao me je i gađao, a kada me je ošamario uzeo sam nož. Mahinalno sam ga udario. Bio sam strašno zaljubljen u njega, žao mi je što sam ga ubio”, ispričao je juče Adulov koji je inače po zanimanju kuvar. On je takođe dodao da je tokom života imao veze i sa djevojkama i sa muškarcima.

Podsjećamo, studenta Marka Radovića (24) nasmrt je izbo ljubavnik Goran A. (34), inače transrodna osoba poznatija kao Jovana Transica. Prema nezvaničnim saznanjima, Goran i Marko duži vremenski period su bili u ljubavnoj vezi. Ipak, Radović, inače student iz Nevesinja, odlučio je da okonča vezu sa Goranom, što ovaj nije htio da prihvati. Neko vrijeme ga je proganjao telefonskim pozivima i porukama, a kobnog dana došao je kod Marka u Ševinu ulicu u Zemunu, gdje je pokušao da ga ubijedi da promijeni mišljenje. Šta se tačno dogodilo u stanu koji je student iznajmljivao nije poznato, ali je epilog jasan: Radović je nasmrt izboden nožem, a iako je pokušao da pobjegne od pomahnitalog ljubavnika u tome nije uspio. Umjesto da se spase, Marko je iskrvario na ulici, u blizini stana. Goran A. je nakon ubistva majci priznao zločin.

Prema riječima prvih komšija, Marko Radović bio je miran, nije pravio ekscese. U stan, u koji se doselio 2014. godine, nije dovodio sumnjivo društvo, a posjećivala ga je, pričaju komšije samo “djevojka”. Tek nakon zločina, komšije su saznale da je Markova djevojka bio osumnjičeni Goran A.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar