Drinčić: Nije istina da sam ucjenjivao Partizan

By Bojan Šuković

Drincic04.09


N
avijači Partizana mogu da odahnu. Nikola Drinčić, jedan od najboljih igrača u posljednjih šest mjeseci, ostaće u klubu najmanje do decembra.

Drinčić odlazi, Drinčić ostaje, informacije koje su se smjenjivale iz časa u čas posljednjih dana prijelaznog roka. Na kraju, ljubimac navijača crno-bijelih pomoći će ove jeseni klubu u grupnoj fazi Lige Evrope i u dva domaća takmičenja, ali sa gorkim ukusom u ustima.

Reprezentativac Crne Gore otvorio je dušu za “Blic” i objasnio đe je zapelo u priči oko njegovog transfera u Makabi Haifu.

– Razgovarao sam sa predsjednikom Đurićem i trenerom Nikolićem pred mečeve sa Nefčijem, dogovor je bio da poslije tih utakmica mogu da idem. Ja sam svoje uslove sa Izraelcima dogovorio, na relaciji klub – klub nije došlo do dogovora i tu je svaka priča završena. Imam ugovor do decembra 2016. Ponašaću se i igrati kao i do sada – profesionalno.

Drinčić negira da je tražio finansijski jači ugovor ako ga Partizan ne pusti.

– Imam važeći ugovor. Zaista me je pogodila priča plasirana u javnost da imam 120.000 eura godišnje, da sam tražio povećanje plate na 170.000, i da sam ucjenjivao klub za 50.000 eura, jer mi Izraelci navodno nude duplo više. Nijedna cifra koja se spominje nema veze sa istinom, niti bih ikada sebi dozvolio da tražim povećanje plate tako što bih ucjenjivao bilo koga.

Drinčić ne voli medijski da se ističe, ali su ga dezinformacije koje su se pojavile natjerale da se brani.

– Postoji video zapis onoga što sam izjavio poslije meča sa Nefčijem u Bakuu, i tu nigdje nijesam spominjao da sigurno idem, niti sam poželio Partizanu sreću u Ligi Evrope, jer nijesam u tom trenutku znao da li odlazim. Zašto je neko moje riječi okrenuo – ne znam. Svi jako dobro znaju da ne volim medijski da se eksponiram, ali sam sada osjetio potrebu da se odbranim jer slušam i čitam komentare, koji me bole. Počeli su mnogi da pljuju po meni, a ne znaju istinu. Nije mi prijatno, stekla se potpuno pogrešna slika o meni – završio je Drinčić.

Izvor: Analitika

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!